Thuis

Shenzhen Zhonganxie Technology Co. Ltd.

Van goede kwaliteit De Detector van het overwelfde galerijmetaal voor verkoop
Van goede kwaliteit De Detector van het overwelfde galerijmetaal voor verkoop
Goede kwaliteit, de goede dienst, goede samenwerking!

—— Vitaly

Hun beroeps in WTMDs en creatieve ideeën op de markten leiden tot onze samenwerkingsverhouding op lange termijn.

—— Lawan

Zij hebben zeer professioneel en het vriendschappelijke team, behandelt ons als familie.

—— Anoop

Dit bedrijf heeft goede douane en reputatie, geloof ik in zijn mensen.

—— Muhammad Salman Anwar

Beter en beter in de toekomst, de eerlijkheid en de goede dienst zijn de redenen ik dit bedrijf kies.

—— Farman

Ik ben online Chatten Nu

Shenzhen Zhonganxie Technology Co. Ltd.

1 2 3 4 5
Shenzhen Zhonganxie Technology Co. Ltd. Shenzhen Zhonganxie Technology Co. Ltd. Shenzhen Zhonganxie Technology Co. Ltd. Shenzhen Zhonganxie Technology Co. Ltd. Shenzhen Zhonganxie Technology Co. Ltd.

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Exporteur
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Aantal werknemers : 50~80
Opgericht Jaar : 2011
Export pct : 80% - 90%

ARSENAAL, een internationaal merk in Europa en Amerika, en één van het vier van de wereld belangrijke veiligheidsmerk. De Groep van de het ARSENAALveiligheid van de V.S., in het midden van de eeuw wordt opgericht, is nu een geregistreerd kapitaal van 100 miljoen van $, gestationeerd in Florida, de V.S., de wereld 's belangrijke fabrikant van beveiligingsapparatuur die.

 

In de 21ste eeuw, machtigde de de Veiligheidsgroep van ARSENAALhong kong in Azië, in 2011 wordt geïntroduceerd het met succes de eerste Technische Samenwerking in vasteland - de Technologieco. van Shenzhen Zhonganxie, Ltd, en ondertekende de samenwerking die.

Co. van de Zhonganxietechnologie, Ltd, het enige technische die samenwerkingsbedrijf in het vasteland is een Groep van Hong Kong in werking stelt het ARSENAAL van Verenigde Staten, in de hervorming van China 's en openingsbijzondere economische zonestad wordt gevestigd - Shenzhen, Zhonganxie is geëngageerd aan de introductie van het merk van de ARSENAALveiligheid en zijn technologie, secundaire ontwikkeling, de productie, de verkoop en de dienst van high-tech ondernemingen.

 

Co. van de Zhonganxietechnologie, Ltd hoofdzakelijk in het onderzoek, productie: metaaldetectors, het materiaal van het de veiligheidsonderzoek van de Röntgenstraalbagage, drugs en explosievendetectors, vuurwerkdetectors, voertuig visueel onderzoek en ander veiligheidsmateriaal. De veiligheidsproducten omvatten etc. deuren, gevaarlijke vloeibare detector, ondergrondse metaaldetectors, handbediende metaaldetectors, naaldmachine, voedsel en het instrument van de drugopsporing, de machines van het bagageonderzoek, de inspectiespiegels van de voertuigbodem. Er zijn één van de vier Amerikaanse veiligheidsmerken in de wereld, de Groep van de het Arsenaalveiligheid van de V.S., om technische ondersteuning te zijn, Zhonganxie-heeft de Technologie altijd zich aan het front van Chinese veiligheids verwerkende industrie bevonden en de marktleider geworden!

om de marktontwikkeling te ontmoeten, standaardiseert het partijenverzoek, de Technologieco. van Shenzhen Zhonganxie, Ltd het op de markt brengende centrum alle middelen integreert om wetenschappelijke besluiten te nemen voor de merk planning, marktverrichting, marketing systeem, beheer, om veiligheid, actieve, efficiënte, snelle ontwikkeling te garanderen.

 

Wij nodigen alle partijen met torenhoge idealen uit, gastenvrienden om naar gemeenschappelijke ontwikkeling te streven, om de de veiligheidszaken van de wereld te leiden! Wij heten u welkom oprecht om toe te treden!

Contactgegevens
Shenzhen Zhonganxie Technology Co. Ltd.

Contactpersoon: Ms. Janny Pan

Tel.: 86-755-82879177

Fax: 86-755-25332807

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)